Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, μέλη του Ταμείου Θήρας διενεργούσαν στατικό έλεγχο στην ορεινή περιοχή Πάφου.
Συγκεκριμένα έκαναν σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο αλλά αυτός αρνήθηκε και εγκατέλειψε τη σκηνή.
Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν 43χρονος, κάτοικος περιοχής. Κλήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Παναγιάς ερευνήθηκε το όχημα του χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε και του εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο για το ποσό των 2.000 ευρώ.
Το αδίκημα που αντιμετωπίζει είναι παράλειψη συμμόρφωσης σε σήμα θηροφύλακα.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




