ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι εμβολιασμένοι κατά την άφιξη τους στα ξενοδοχεία – Αυτά ζητούν για να ισχύει η διαμονή σας

Τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι εμβολιασμένοι κατά την άφιξη τους στα ξενοδοχεία – Αυτά ζητούν για να ισχύει η διαμονή σας

Σε εφαρμογή βρίσκεται το Πρόγραμμα Επιχορηγημένων Καλοκαιρινών Διακοπών, από τις 15 Ιουλίου και θα ισχύει μέχρι και τις 31 Αυγούστου.

Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν Τουριστικά Καταλύματα και Τουριστικά Γραφεία που συνεργάζονται με νόμιμα τουριστικά καταλύματα, τα οποία προσφέρουν μέγιστη τιμή 80 ευρώ (περιλαμβανομένου του ΦΠΑ) για δίκλινο δωμάτιο, με πρόγευμα, ανά ημέρα, με ελάχιστη παραμονή τα 3 βράδια.

Όπως ανάφερε στο ThemaOnline, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ, Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης έχουν διευθετηθεί χιλιάδες διανυκτερεύσεις μέσω του σχεδίου επωφελώντας με αυτό τον τρόπο τους πολίτες. Το συνολικό αριθμό διανυκτερεύσεων θα είναι εφικτό να γνωστοποιηθεί όταν το σχέδιο ολοκληρωθεί.

Βασικό ωστόσο είναι οι δικαιούχοι να προσκομίζουν τα αποδεικτικά που τους ζητούνται κατά την άφιξη τους στα ξενοδοχεία, έτσι ώστε να μπορούν να απολαύσουν τα ωφελήματα που τους δίνονται.

Τα αποδεικτικά που χρειάζονται είναι:

  • Ταυτότητες
  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού – Κυπριακό ή EUDCC
  • Αποδεικτικό ανάρρωσης από το ιό μέχρι και 180 μέρες πριν την παραμονή τους στο κατάλυμα
  • Λογαριασμό κοινής ωφελείας στο ονοματεπώνυμο των διαμενόντων (ΑΗΚ, CYTA, υδατοπρομήθειας)

Για όλα τα πιο πάνω, οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν, σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, τα σχετικά αποδεικτικά κατά την άφιξη τους στο κατάλυμα της επιλογής τους. Από την υποχρέωση προσκόμισης εξαιρούνται τα άτομα κάτω των 16 ετών.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top