Νέες αποφάσεις στα κατεχόμενα για την αναχαίτιση της διασποράς του κορωνοϊού

Νέες αποφάσεις στα κατεχόμενα για την αναχαίτιση της διασποράς του κορωνοϊού

Νέες αποφάσεις έλαβε η «ανώτατη επιτροπή λοιμωδών νόσων» του «υπουργείου υγείας» στα κατεχόμενα, γράφει την Παρασκευή η τ/κ εφημερίδα «Kίπρις».

Σύμφωνα με τις αποφάσεις αυτές, όπως μεταδίδει το ΓΤΠ, μέχρι τις 31 Αυγούστου 2021, τα εμβολιασμένα άτομα που έρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούν να εισέρχονται στα κατεχόμενα χωρίς να υποχρεούνται να υποβάλλονται σε καραντίνα.

Άτομα που ολοκλήρωσαν την δεύτερη δόση του εμβολίου θα θεωρούνται εμβολιασμένα μετά την παρέλευση 14 ημερών από την ημερομηνία της δεύτερης δόσης.

Η απόφαση προνοεί ότι ανεξαρτήτως του εμβαδού των μπαρ και των κλαμπ, αυτά θα μπορούν να δέχονται μέγιστο αριθμό 250 πελατών και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα που δεν είναι εμβολιασμένα.

Όσο και αν είναι το εμβαδόν των ανοικτών χώρων που θα διεξάγονται χοροί, τελετές, μουσικές συναυλίες κλπ, δεν θα μπορούν να δέχονται πέραν των 250 πελατών. Το ίδιο θα ισχύει και για τους χώρους τέλεσης γάμων, δηλαδή όσο και αν είναι το εμβαδόν τους, δεν θα μπορούν να δέχονται πέραν των 250 ατόμων.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επόμενη μέρα εκεχειρίας: Τραμπ, Ιράν και Ισραήλ «πανηγυρίζουν» - Οι αμφιβολίες για το πυρηνικό πλήγμα

Επόμενη μέρα εκεχειρίας: Τραμπ, Ιράν και Ισραήλ «πανηγυρίζουν» - Οι αμφιβολίες για το πυρηνικό πλήγμα

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να ρισκάρει με την απόφασή του να πλήξει ιρανικές πυρηνικές και, όπως όλα δείχνουν, κατάφερε να πετύχει μια νίκη έναντι της Τεχεράνης.