ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ισχύ και σήμερα η κίτρινη προειδοποίηση – «Καμίνι» και πάλι η Κύπρος

Σε ισχύ και σήμερα η κίτρινη προειδοποίηση – «Καμίνι» και πάλι η Κύπρος

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε από χθες το Τμήμα Μετεωρολογίας, με τη θερμοκρασία να αναμένεται να φτάσει και πάλι τους 41 βαθμούς κελσίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, η κίτρινη προειδοποίηση τέθηκε σε ισχύ από χθες τη νύχτα  και θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 17:00  σήμερα (31/07) το απόγευμα.

Η ελάχιστη θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό και γύρω στους 25 τοπικά και δυτικά και στα βόρεια παράλια.

Αύριο η μέγιστη θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό και γύρω στους 33 στα ψηλότερα ορεινά

Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα νοτιοανατολικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά στα προσήνεμα, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 36 στα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια, στους 34 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 33 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια, στους 24 στα δυτικά παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, παραμένοντας αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, παραμένοντας αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, παραμένοντας αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



ΕΚΤΑΚΤΟ: Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια – «Έπεσαν» πυροβολισμοί εναντίον προσώπου

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια – «Έπεσαν» πυροβολισμοί εναντίον προσώπου

Απόπειρα φόνου σε βάρος προσώπου σημειώθηκε στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top