«Τσάκωσαν» 52χρονο που καλλιεργούσε φυτά κάνναβης - Εντόπισαν… ποικιλία ναρκωτικών στην κατοχή του

«Τσάκωσαν» 52χρονο που καλλιεργούσε φυτά κάνναβης - Εντόπισαν… ποικιλία ναρκωτικών στην κατοχή του

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 52 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη κατοχή, χρήση, κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και παράνομη καλλιέργεια φυτών κάνναβης.

Ο 52χρονος εντοπίστηκε χθες να μεταβαίνει σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό, όπου υπήρχαν επτά υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης. Επίσης, σε έρευνα που έγινε στο όχημα του, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 2,3 γραμμαρίων περίπου, κοκαΐνη βάρους 2,3 γραμμαρίων περίπου, μικροποσότητα μεθαμφεταμίνης, καθώς και επτά δοχεία με νερό.  

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του υπόπτου στη Λεμεσό, εντοπίστηκαν στην αυλή, ακόμη επτά υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, ύψους 20-120 εκατοστών.

Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ενώ ο 52χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE