Έβαλαν… κλειδωνιά σε μπυραρία στην Αγία Νάπα – Λειτουργούσε χωρίς άδεια

Έβαλαν… κλειδωνιά σε μπυραρία στην Αγία Νάπα – Λειτουργούσε χωρίς άδεια

Προσωρινό διάταγμα αναστολής λειτουργίας υποστατικού, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, μετά από αίτημα που υπέβαλε η Αστυνομία, σε σχέση με υπόθεση λειτουργίας του υποστατικού και πώλησης οινοπνευματωδών ποτών, χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Πρόκειται για μπυραρία στην περιοχή Αγίας Νάπας, όπου κατά τη διάρκεια ελέγχου από μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου, τόσο στις 02 όσο και στις 04 Αυγούστου, διαπιστώθηκε ότι το υποστατικό λειτουργούσε χωρίς την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αρχή. Διαπιστώθηκε επιπρόσθετα ότι στο υποστατικό εκθέτονταν και πωλούνταν οινοπνευματώδη ποτά, επίσης χωρίς την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Μετά και την καταχώρηση υπόθεσης για εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, η Αστυνομία, μέσω του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας, υπέβαλε αίτηση στο Δικαστήριο, για έκδοση διατάγματος προσωρινής αναστολής της λειτουργίας του υποστατικού.

Αφού το Δικαστήριο εξέτασε το αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε προσωρινό διάταγμα αναστολής της λειτουργίας του υποστατικού μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στις 10 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Trailer: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο Themaonline: Οι Προεδρικές του 2028, η Αννίτα, ο Φειδίας και η...μοίρα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Trailer: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο Themaonline: Οι Προεδρικές του 2028, η Αννίτα, ο Φειδίας και η...μοίρα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από τις συνηθισμένες, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχτηκε το Themaonline στο κτήμα του στην Αργάκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE