LIFESTYLE

«Θέλω να μάθω γιατί 0 ενεν 1-2-3-4-5 να πω στα ανάθεμα» Πυρά Τσιολή κατά της κριτικής επιτροπής

«Θέλω να μάθω γιατί 0 ενεν 1-2-3-4-5 να πω στα ανάθεμα» Πυρά Τσιολή κατά της κριτικής επιτροπής

Έξω φρενών είναι από το πρωί ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός, Κωνσταντίνος Τσιολής για τη βαθμολογία που έδωσαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής της Κύπρου, στην Ελλάδα και την Μαρία Έλενα Κυριάκου.

Ο ηθοποιός απορεί γιατί ο τραγουδιστής Gore Melian και η συνθέτης και στιχουργός, Αργυρώ Χριστοδουλίδου της έδωσαν μηδέν. Ο παραγωγός και παρουσιαστής Ανδρέας Γιώρτσιος έβαλε 3, ο στιχουργός και διευθυντής σε διαφημιστική εταιρεία, Ηλίας Αντωνιάδης 8,  ενώ η τραγουδίστρια και δασκάλα, Στέλλα Στυλιανού ήταν η μοναδική που έδωσε 12 βαθμούς.  

Ο Κωνταντίνος Τσιολής έγραψε στο facebook το πιο κάτω κείμενο, εκφράζοντας την οργή του:

«ε κοπελλια για το όνομα του θεού !!!!!! κύριε Gore και κυρία Christodoulidou ολόκληρη Ελλάδα διάλεξε το One Last Breath να πάει eurovision. Στον τελικό η Μαρία Έλενα Κυριάκου Νομίζω απογειώθηκε , εσάς τι ακριβώς δεν σας άρεσε και βαθμολογήσατε με κουλουράκι . φυσικά έχουμε δημοκρατία και ότι θέλουμε ψηφίζουμε. άλλα σε αυτήν την περίπτωση ήσασταν ΚΑΤ ΕΜΕΝΑ εκτός πραγματικότητας . και ρωτώ ξανά και έχω κάθε δικαίωμα να μάθω . τι ακριβώς δεν σας άρεσε ? το τραγούδι ? κομματαρα . η παρουσία της Μαριας Ελενας Κυριάκου ? ίσως από τις ποιο ωραίες παρουσίες που έστειλε η Ελλάδα . τι εν σας άρεσε το φόρεμα της ... μα πάλε ήταν ωραίο τζαι πολλα sexy . ο αέρας που εφυσαν και επερνε της το μαλλί της ; τζαι τζινος ρε ήταν ωραίος . τι εν σας άρεσε ρε κοπέλια και εβαλετε ( 0 ) θέλω να μάθω . γιατί εν (0) ενεν 1-2-3-4-5 να πω .... στα αναθεμαν έβαλαν κάτι . χατε!!! πείτε Μας τα κριτήρια του 0 (ΖΕΡΟ) . εν τζαι φαντάζομαι να κρινετε βαση νυχιών . ΕΝ εφαινουνταν

ps. sorry που αρκησα λιον ... » 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top