Διορίζονται νέα πρόσωπα στο ΔΣ της Ελληνικής Τράπεζας

Διορίζονται νέα πρόσωπα στο ΔΣ της Ελληνικής Τράπεζας

Τέσσερα νέα πρόσωπα προτείνονται στη συνέλευση της Ελληνικής Τράπεζας για διορισμό στο διοικητικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με την πρόσκληση για τη συνέλευση της Τράπεζας, οι μέτοχοι καλούνται να εγκρίνουν ψηφίσματα για διορισμό των Κωνσταντίνου Αδαμίδη, Ανδρέα Χριστοφίδη, Μιχάλη Χατζηπαντέλα και Λάμπρου Παπαδόπουλου στο ΔΣ της Τράπεζας. Η έγκριση τους υπόκειται στην επικύρωση από την ΚΤ. 

Επίσης, θα προταθούν για επανεκλογή στο ΔΣ o David Walen Bonanno, ο Ανδρέας Χαρίτου, ο Bert Bijis και ο Μαρίνος Γιαννόπουλος. 

Όπως ανακοινώθηκε, συνολικά 19,9 εκ. δικαιώματα ψήφου μπορεί να ασκήσουν κατά την κρίση τους στη γενική συνέλευση της Ελληνικής Τράπεζας, ο Νίκος Μιχαηλάς ή ο Ειρήναρχος Βαρνάβα, δυνάμει πληρεξουσίου που τους δόθηκε από τη Δήμητρα Επενδυτική. Τα δικαιώματα αντιστοιχούν σε ποσοστό 10,59% του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας. 

Η Ελληνική Τράπεζα ανακοίνωσε επίσης ότι η Wargaming, η Μαριάννα Παντελίδου Νεοφύτου και ο Χριστόδουλος Χατζησταυρής, ενημέρωσαν ότι μπορεί να ασκηθούν κατά την κρίση τους 49,2 εκ. δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό 26,21% του μετοχικού κεφαλαίου της Ελληνικής δυνάμει πληρεξουσίου που παραχωρήθηκε από τη Wargaming.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE