ΔΙΕΘΝΗ

Νέες τραγικές σκηνές στο αεροδρόμιο της Καμπούλ - 4 νεκροί συνεθλίβησαν από τα πλήθη - ΒΙΝΤΕΟ

Νέες τραγικές σκηνές στο αεροδρόμιο της Καμπούλ - 4 νεκροί συνεθλίβησαν από τα πλήθη - ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές χάους επικράτησαν σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο της Καμπούλ καθώς απελπισμένοι Αφγανοί συνεθλίβησαν μέχρι θανάτου προσπαθώντας να δραπετεύσουν από τη χώρα.

Οι χαοτικές σκηνές διαδραματίστηκαν καθώς η Αμερικανική πρεσβεία είπε σήμερα στους Αμερικανούς να μείνουν μακριά από το αεροδρόμιο, προειδοποιώντας για πιθανές απειλές ασφαλείας έξω από τις πύλες. Κι ενώ χιλιάδες ντόπιοι προσπαθούσαν σήμερα να φύγουν σε θερμοκρασίες 31 βαθμών Κελσίου, τουλάχιστον 4 γυναίκες που βρίσκονταν μπροστά στην ουρά συνεθλίβησαν.

Σύμφωνα με το Sky News, οι Βρετανοί στρατιώτες φώναζαν απελπισμένα για γιατρούς και φορεία, με στιγμιότυπα να δείχνουν αναίσθητους άνδρες και νεκρούς καλυμμένους με σεντόνια.

Άλλοι στρατιώτες προσπάθησαν να απομακρύνουν τον κόσμο – συμπεριλαμβανομένων μικρών παιδιών, από το χάος, και στέκονταν επάνω σε τοίχους, ρίχνοντας νερό με σωλήνες σε μια προσπάθεια να τους δροσίσουν, καθώς γιατροί έτρεχαν ανάμεσα στα θύματα.

Ο δημοσιογράφος Κιμ Σενγκούπτα τουίταρε από το αεροδρόμιο σήμερα το απόγευμα και είπε ότι είδε «τέσσερις ανθρώπους, όλες γυναίκες, να πεθαίνουν είτε από την ζέστη είτε από την συντριβή».

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top