Διάγγελμα από Μπάιντεν σήμερα για τον κυκλώνα Χένρι και το Αφγανιστάν

Διάγγελμα από Μπάιντεν σήμερα για τον κυκλώνα Χένρι και το Αφγανιστάν

Η ενημέρωση του Αμερικανού προέδρου αναμένεται στις 22:00 ώρα Κύπρου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα ενημερώσει απόψε τους συμπολίτες του για τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνησή του για την αντιμετώπιση του κυκλώνα Χένρι και για την πορεία της επιχείρησης εκκένωσης Αμερικανών και Αφγανών προσφύγων από την Καμπούλ, ανέφερε ο Λευκός Οίκος σε ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε.

Ο Μπάιντεν σκοπεύει να απευθύνει ομιλία στους Αμερικανούς στις 16:00 (τοπική ώρα· 22:00 ώρα Κύπρου), αφού ενημερωθεί από την ομάδα του που είναι αρμόδια για την εθνική ασφάλεια για τα νεότερα από τις υπηρεσίες πληροφοριών, για την κατάσταση ασφαλείας στο Αφγανιστάν και για τις διπλωματικές επαφές για την κρίση, διευκρίνισαν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι υπηρεσίες της αμερικανικής προεδρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE