LIFESTYLE

Τρεις νέες σειρές θρίλερ που κάνουν σήμερα πρεμιέρα στο Netflix

Τρεις νέες σειρές θρίλερ που κάνουν σήμερα πρεμιέρα στο Netflix

Είτε επιστρέψατε από τις διακοπές σας, είτε όχι, αν θέλετε να παρακολουθήσετε μια ενδιαφέρουσα σειρά θρίλερ, η δημοφιλής πλατφόρμα περιεχομένου Netflix διαθέτει από σήμερα, 25 Αυγούστου, τρεις νέες παραγωγές για streaming, που καλύπτουν κάθε γούστο.

Clickbait: Brad Anderson, Emma Freeman, Ben Young και Laura Besley σκηνοθετούν τα επεισόδια της σειράς όπου κεντρικός ήρωας είναι ο Nick Brewer (Adrian Grenier), ένας άντρας που μοιάζει να είναι ο τέλειος αδερφός, σύντροφος και φίλος, μέχρι να κατηγορηθεί μέσα από τα social media ότι έχει κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες και να απαχθεί υπό την απειλή ότι θα χάσει τη ζωή του. Στη σειρά, που γυρίζεται μεν στην Μελβούρνη, αλλά διαδραματίζεται στις ΗΠΑ, πρωταγωνιστούν και οι Zoe Kazan και Betty Gabriel.

 

Open Your Eyes: H νέα πολωνική παραγωγή του Netflix εστιάζει σε μια έφηβη κοπέλα που ανακαλύπτει ότι βρίσκεται σε ένα ειδικό ιατρικό κέντρο που ασχολείται με θέματα μνήμης, καθώς και ότι έχει χάσει όλη της την οικογένεια. Εκεί θα έρθει κοντά με τους υπόλοιπους νεαρούς ασθενείς, που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, ωστόσο σύντομα θα συνειδητοποιήσει ότι τα όνειρά της μοιάζουν να συμβαίνουν στην πραγματικότητα, καθώς και ότι οι μέθοδοι θεραπείας που χρησιμοποιούνται πάνω της είναι κάπως περίεργες.

 

Post Mortem: No One Dies in Skarnes: Η νέα πολύ ενδιαφέρουσα μαύρη κωμωδία μυστηρίου έρχεται από την Νορβηγία. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από την Live, μια γυναίκα που ενώ διαπιστώνεται από τους ιατροδικαστές ο θάνατός της, ξυπνάει λίγες ώρες μετά μέσα στο νεκροτομείο και καταλαβαίνει πως δεν είναι πια ο ίδιος άνθρωπος. Στο μεταξύ ο αδελφός της προσπαθεί να κρατήσει ανοιχτό το οικογενειακό τους γραφείο τελετών, ωστόσο τα ποσοστά θανάτων στη μικρή πόλη νορβηγική πόλη Skarnes είναι ελάχιστα, κι έτσι η Live θα πρέπει να αποφασίσει αν θα πρέπει να θυσιάσει ξένους ανθρώπους για να σωθεί η ίδια και η οικογένειά της.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top