ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ψήφος Εμπιστοσύνης στην Κύπρο από τη Τράπεζα EFG Ελβετίας

Ψήφος Εμπιστοσύνης στην Κύπρο από τη Τράπεζα EFG Ελβετίας

Η EFG Bank Λουξεμβούργου, θυγατρική της EFG International Bank με έδρα την Ελβετία, έχει αδειοδοτηθεί απο την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου όπως αρχίσει εργασίες στο νησί. Τα κεντρικά γραφεία της EFG Luxembourg Κύπρου βρίσκονται στην Λεωφόρο Κένεντυ 23, Globe House, Λευκωσία.

Πρόκειται για την 4η μεγαλύτερη εγγεγραμμένη τράπεζα στο Ελβετικό χρηματιστήριο με παρουσία σε 30 και πλέον χώρες και περισσότερους από 2000 υπαλλήλους διεθνώς. Η Τράπεζα απολαμβάνει πολύ ψηλές αξιολογήσεις από τους Διεθνείς οίκους αξιολόγησης Moody’s και Fitch.  Η EFG ( http://www.efginternational.com/ ) συγκαταλέγεται ανάμεσα σε ‘ένα αριθμό Ευρωπαϊκών Τραπεζών με ψηλή βαθμολογία σε σχέση με τη ασφάλεια των καταθέσεων.   
Η EFG δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα του Private Banking και Wealth Management καθώς επίσης και στο χώρο διαχείρισης funds, investment funds και άλλων τραπεζιτικών εργασιών.  Η  ομάδα της Κύπρου στηρίζεται από ένα μεγάλο αριθμό έμπειρων επαγγελματιών της EFG International.  Της ομάδας προΐσταστε ο κ. Κώστας Στυλιανού πρώην στέλεχος Τράπεζας στη Κύπρο και με εμπειρία στις αναδυόμενες αγορές από προηγούμενη θέση που υπηρέτησε στο Λονδίνο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top