Δεύτερο θανατηφόρο μέσα σε λίγες ώρες - Ξεψύχησε στην άσφαλτο στρατιώτης των ΒΒ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεύτερο θανατηφόρο μέσα σε λίγες ώρες - Ξεψύχησε στην άσφαλτο στρατιώτης των ΒΒ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νεκρός μετά από τροχαίο, που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες στο δρόμο Κολοσσίου – Ακρωτηρίου, Βρετανός στρατιώτης που υπηρετεί στις Βρετανικές Βάσεις.

 
Το θανατηφόρο τροχαίο  επιβεβαίωσε εκπρόσωπος των Βάσεων,  ο οποίος σε μια λιτή ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ αναφέρει ότι «είναι με βαθύτατη θλίψη που επιβεβαιώνουμε ότι ένας στρατιώτης που υπηρετούσε στις Βρετανικές Βάσεις της Κύπρου έχει πεθάνει, ως αποτέλεσμα τροχαίου δυστυχήματος».
 
«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του στρατιώτη, στους οποίους παρέχεται υποστήριξη αυτή τη δύσκολη ώρα», προσθέτει.
 
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των ΒΒ, στο τροχαίο δεν ενεπλάκη δεύτερο όχημα, ωστόσο δυο άλλοι στρατιώτες που επέβαιναν σε αυτό έχουν τραυματιστεί και νοσηλεύονται με ελαφρά τραύματα.

Σε εξέλιξη, προσθέτει, βρίσκονται αστυνομικές εξετάσεις για διακρίβωση των συνθηκών του δυστυχήματος.

Περισσότερες πληροφορίες δεν αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα, όπως ξεκαθάρισε εκπρόσωπος των ΒΒ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE