ΚΟΣΜΟΣ

Σκάνδαλο FIFA: Δείτε την αντίδραση της Ρωσίας και ποιους κατηγορεί

Σκάνδαλο FIFA: Δείτε την αντίδραση της Ρωσίας και ποιους κατηγορεί

Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τον αθλητισμό για να δείξουν την πολιτική τους δύναμη», υποστηρίζει Ρώσος δημοσιογράφος

"Βουίζουν" τα social media μετά τις δηλώσεις του διευθυντή επικοινωνίας της FIFA για το σκάνδαλο που αμαυρώνει την εικόνα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.  Η ρωσική αντίδραση είναι η ακόλουθη και μάλιστα, έχει πολιτική χροιά.

"Οι συλλήψεις των στελεχών της FIFA με την Ουάσινγκτον να ζητά την έκδοσή τους δείχνει πως για μία ακόμη φορά οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τον αθλητισμό για να δείξουν την πολιτική τους δύναμη. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν κάτι τέτοιο οι ΗΠΑ", υποστηρίζει δημοσιογράφος του ρωσικού κρατικού δικτύου "Rossiya 24" σε λογαριασμό του στο Twitter.

"Θλιμμένα γενέθλια", γράφει ένας άλλος χρήστης, επισημαίνοντας πως το σκάνδαλο έρχεται λίγες μέρες μετά τα γενέθλια της FIFA." Tην περασμένη εβδομάδα έγινε 111 ετών".   

Με είκοσι χρόνια καθυστέρηση έγιναν οι συλλήψεις των στελεχών της FIFA, σχολιάζει ο Βιτόριο Μαλαγκούτι, ο διευθυντής σύνταξης του εβδομαδιαίου περιοδικού "L Espresso" : "Διαφθορά, απάτη και ξέπλυμα χρήματος". Ο σερίφης φθάνει στη FIFA. Με 20 χρόνια καθυστέρηση".

Για τον ΄Αντριου Τζένινγκς, Βρετανό δημοσιογράφο του BBC, που έχει ερευνήσει καταγγελίες για διαφθορά στη FIFA, στο πλαίσιο της εκπομπής του, υποστηρίζει, ότι η ποινική έρευνα για το θέμα καθυστερούσε εδώ και αρκετό καιρό.

Στo Facebook, ένας χρήστης υποστηρίζει ότι υπήρξαν κατηγορίες για διαφθορά στη FIFA εδώ και πολύ καιρό, όμως ποτέ δεν ξαναείδαμε κάτι τέτοιο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Σε εξέλιξη η διαδικασία ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Εκκλησίας Κύπρου - Καταθέτει ο μοναχός Τιμόθεος

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Κυπριακό: Την ανάγκη για τριμερή μετέφερε ο Μητσοτάκης σε Ερντογάν - Όσα είπε στον ΠτΔ

Κυπριακό: Την ανάγκη για τριμερή μετέφερε ο Μητσοτάκης σε Ερντογάν - Όσα είπε στον ΠτΔ

Την ανάγκη για τριμερή συνάντηση ούτως ώστε οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων να συζητήσουν τις απόψεις τους στην παρουσία της ειδικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, μετέφερε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη χθεσινή του συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο, σύμφωνα με πληροφορίες .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top