LIFESTYLE

Έφτασε η μέρα! Το glam event που θα συζητά όλη η Πρωτεύουσα – Δείτε τις πρώτες εικόνες (PICS)

Έφτασε η μέρα! Το glam event που θα συζητά όλη η Πρωτεύουσα – Δείτε τις πρώτες εικόνες (PICS)

Πραγματοποιείται σήμερα το πολυσυζητημένο opening της νέας μπουτίκ του γνωστού Κύπριου σχεδιαστή μόδας, Ανδρέα Ζαννετίδη, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει λαμπερές προσωπικότητες αλλά και επώνυμους guru της μόδας!

Το Tothemaonline.com για να φέρει γούρι στο νέο ξεκίνημα του Andreas Z, ζήτησε από δύο κολλητούς του φίλους, να του στείλουν δημόσια τις ευχές τους:

Έβελυν Καζαντζόγλου – Top Model

Εύχομαι στον Ανδρέα να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός, ευτυχισμένος. Πάντα με δουλειά και ευχάριστους πελάτες! Οι φίλοι του πάντα θα είμαστε δίπλα του να τον στηρίζουμε και το ευχάριστο είναι πως το ξέρει κι ο ίδιος. Άντε και σύντομα με ατελιέ στο… Παρίσι!

Νικόλας Ιωαννίδης – «Εθνικός» στιλίστας:

Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα, από το να βλέπεις νεαρούς, ταλαντούχους ανθρώπους, να αγαπούν, να παθιάζονται για τη δουλειά τους και να προσπαθούν να την πάνε σε ένα άλλο επίπεδο. Ειδικά όταν πρόκειται για ένα από τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους. Εύχομαι μέσα από αυτό το νέο του επιχείρημα να έχει μόνο επιτυχίες και με σταθερά επαγγελματικά βήματα να συνεχίσει να είναι τόσο δημιουργικός!

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top