Οδηγοί προσοχή: Εργασίες σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου

Οδηγοί προσοχή: Εργασίες σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου

Εργασίες σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου θα διεξαχθούν από την ερχόμενη Παρασκευή, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, του Τμήματος  Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση,  την Παρασκευή 17/9/2021, μεταξύ των ωρών 09:00 και 13:00, στα πιο κάτω τμήματα του αυτοκινητόδρομου και στις δύο λωρίδες (βραδείας και ταχείας) κυκλοφορίας θα διεξάγονται εργασίες εξαγωγής πυρήνων ασφαλτικού σκυροδέματος

Συγκεκριμένα, προστίθεται στην ανακοίνωση πρόκειται για την χιλιομετρική Θέση 52+000 έως 52+500 με κατεύθυνση Λεμεσό προς Πάφο (μεταξύ εξόδων Αγ. Βαρβάρα – Αναρίτας), και την χιλιομετρική θέση 9+590 έως 9+790 με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό (μεταξύ εξόδων Αγ. Βαρβάρας – Αναρίτας).

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, οι λωρίδες ταχείας και βραδείας κυκλοφορίας θα κλείνουν εναλλάξ.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν: Η Λευκωσία με ξεκάθαρη ατζέντα, ο κατοχικός ηγέτης με εσωτερικές διαβουλεύσεις και αμφισημίες

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν: Η Λευκωσία με ξεκάθαρη ατζέντα, ο κατοχικός ηγέτης με εσωτερικές διαβουλεύσεις και αμφισημίες

Λίγες ημέρες πριν από την πρώτη επίσημη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, στις 9:30 στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ χωρίς την παρουσία του ΟΗΕ, ο Τουφάν Ερχιουρμάν, προχώρησε στη σύγκληση σύσκεψης του συμβουλίου πολιτικών κομμάτων των κατεχομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE