Πως ο Θεμιστοκλέους «έκλεψε» τις εντυπώσεις με τον τάφο του - 'Θα με βάλουν μέσα όταν ο Ύψιστος με καλέσει'

Πως ο Θεμιστοκλέους «έκλεψε» τις εντυπώσεις με τον τάφο του - 'Θα με βάλουν μέσα όταν ο Ύψιστος με καλέσει'

Τον οικογενειακό τάφο στην Πάχνα δήλωσε στο Πόθεν Έσχες του, ο Βουλευτής του ΕΛΑΜ, Ανδρέας Θεμιστοκλέους.

Όπως ο ίδιος έγραψε (χειρόγραφα), η αξία του τάφου του είναι «ανεκτίμητη», ενώ πρόσθεσε πως «Είναι σε αιώνια υποθήκη και θα με βάλουν μέσα όταν ο Ύψιστος με καλέσει κοντά του».

Και για όσους έχουν απορία σχετικά με την αξία του, ο Βουλευτής σημείωσε ότι κόστισε 1.300 ευρώ και τον απέκτησε το 1998.

Προφανώς και το εν λόγω Πόθεν Έσχες σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους συναδέρφους του και κυρίως στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, με τους συναδέρφους να μην πιστεύουν αυτά που διαβάζουν!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE