Στην Αθήνα η ιατροδικαστική εξέταση του 15χρονου που πέθανε δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό του

Στην Αθήνα η ιατροδικαστική εξέταση του 15χρονου που πέθανε δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό του

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αρκαδία - «Ο αδερφός μου ήταν ένα πολύ δυνατό παιδί. Δεν είχε κανένα πρόβλημα» έγραψε ο αδελφός του στο Facebook

Η περίπτωση ενός 15χρονου από την Αρκαδία ο οποίος έχασε την ζωή του λίγα 24ωρα μετά τον εμβολιασμό του βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών.

Υπενθυμίζεται πως το παιδί βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του το πρωί της Κυριακής από συγγενικό του πρόσωπο στο χωριό Μανταίικα Αρκαδίας, ενώ φαίνεται να έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας, που μετέφερε το arcadiaportal.gr ανέφεραν ότι το παιδί είχε εμβολιαστεί δύο ημέρες νωρίτερα με την 1η δόση του εμβολίου της Pfizer.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για το περιστατικό υπήρξε ενημέρωση κατά την χθεσινή συνεδρίαση από το αρμόδιο τμήμα του ΕΟΦ με τις πληροφορίες να λένε ότι ο 15χρονος είχε εμβολιαστεί την περασμένη Παρασκευή.

Προς το παρόν οι υγειονομικές αρχές δεν μπορούν να αποδώσουν τον θάνατό του στον εμβολιασμό, ωστόσο η χρονική συσχέτιση εντάσσει το περιστατικό στα συμβάντα που διερευνώνται. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν την ιατροδικαστική εξέταση να γίνεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα από τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Ο αδερφός μου ήταν ένα πολύ δυνατό παιδί. Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Είχε κάνει το εμβόλιο την Παρασκευή», έγραψε από πλευράς του σε σχόλιο του στο facebook ο αδερφός του άτυχου 15χρονου.

Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Η ώρα των αποφάσεων στο Υπουργικό – Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών

Υπόθεση «Σάντυ»: Η ώρα των αποφάσεων στο Υπουργικό – Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών

Η αντίστροφη μέτρηση για τον επόμενο σταθμό στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντυ» ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί, καθώς το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με την ατζέντα να φλέγεται από τις εξελίξεις που πυροδότησαν οι καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE