ΕΛΛΑΔΑ

Καταστράφηκε η οικογένεια τους στη Ρόδο: Μητέρα πέθανε από σορμπέ φράουλας (ΦΩΤΟ)

Καταστράφηκε η οικογένεια τους στη Ρόδο: Μητέρα πέθανε από σορμπέ φράουλας (ΦΩΤΟ)

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας οικογένειας από το Μάντσεστερ της Βρετανίας, στη Ρόδο. Ήταν καλοκαίρι του 2012 όταν η Αμάντα Τόμσον πέθανε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε μαζί με τον σύζυγο της και τα δύο τους παιδιά.

Στην αρχή, είχαν πιστέψει ότι επρόκειτο για καρδιακή προσβολή, ωστόσο, έπρεπε να περάσουν τρία χρόνια για να αποκαλυφθεί η πραγματική αιτία της τραγωδίας…

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ιατροδικαστή του βόρειου Μάντσεστερ, Σάιμον Νέλσον, εκείνη πέθανε αφότου έπαθε αλλεργικό σοκ από σορμπέ φράουλας.

H  50χρονη η οποία ήταν αλλεργική στα αυγά, το γάλα και τα μήλα, είχε ενημερώσει τόσο το πρακτορείο που είχε κλείσει τις διακοπές της, όσο και το ξενοδοχείο, όπου διέμενε.

Το μοιραίο βράδυ αφού έφαγε και το επιδόρπιο, το οποίο ήταν στο μενού του ξενοδοχείου, άρχισε να μην νιώθει καλά. Παραπονέθηκε στον άντρα της, Ιαν, πως ένιωθε μια περίεργη γεύση στο στόμα της και τότε ανέβηκε στο δωμάτιο, όπου και κατέρρευσε! Ο άντρας της, όταν ανέβηκε στο δωμάτιο τη βρήκε νεκρή!

Έλληνας παθολόγος την εξέταση και διαπίστωσε ότι πέθανε από φυσικά αίτια, με πιθανότερο την καρδιακή προσβολή.

Όταν η σορός της άτυχης γυναίκας επέστρεψε στη πατρίδα της, ο άνδρας της κινήθηκε δικαστικά, ώστε να επανεξεταστεί από Βρετανό ιατροδικαστή. Τελικά, μετά από τρία χρόνια αποκαλύφθηκε ότι εκείνη πέθανε μετά από αλλεργικό σοκ στο σορμπέ φράουλας.

Πάντως, ο σύζυγος της φέρεται να είναι φανερά ενοχλημένος από το γεγονός ότι έπρεπε να περάσουν τρία χρόνια για να βρεθούν τα πραγματικά αίτια θανάτου της. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top