Παρήγγειλαν μεζέδες για πέντε και έφαγαν μόνο οι τρεις – Ο φουσκωμένος λογαριασμός και η άδεια κοιλιά των πελατών

Παρήγγειλαν μεζέδες για πέντε και έφαγαν μόνο οι τρεις – Ο φουσκωμένος λογαριασμός και η άδεια κοιλιά των πελατών

Δυσαρεστημένοι πολίτες προβαίνουν σε παράπονα όσο αφορά την εξυπηρέτηση αλλά και το φαγητό σε διάφορα υποστατικά στην Κύπρο.

Ακόμη ένα παράπονο βλέπει το φως της δημοσιότητας στη σελίδα «Που πήγαμε και δεν μας άρεσε» το οποίο αναφέρετε σε ένα υποστατικό στην Πάφο στο οποίο παράγγειλαν μεζέδες για πέντε άτομα και έφαγαν μόνο τα τρία.

Δεν φτάνει μόνο το λιγοστό φαγητό αλλά πλήρωσαν και λογαριασμό 170 ευρώ για πέντε.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE