Tουρκικός Τύπος: Εγγραφο συγκλίσεων και αποκλίσεων ετοιμάζουν οι διαπραγματευτές

Tουρκικός Τύπος: Εγγραφο συγκλίσεων και αποκλίσεων ετοιμάζουν οι διαπραγματευτές

Σύμφωνα με πηγές της τουρκικής εφημερίδας Μιλλιέτ, οι δύο διαπραγματευτές, Μαυρογιάννης και Ναμί εργάζονται πάνω σε ένα νέο έγγραφο στο οποίο καταγράφονται τα σημεία που οι δύο πλευρές δεν συμφωνούν και τα σημεία στα οποία συμφωνούν.

Γι αυτή την εργασία ενημέρωσαν τους δύο ηγέτες κατά την χθεσινή τους συνάντηση και το σημαντικό αυτό έγγραφο αναμένεται να οδηγήσει την διαδικασία σε δημοψήφισμα, σύμφωνα με την Μιλλιέτ.

Η εφημερίδα γράφει επίσης ότι στη Νέα Υόρκη αναμένεται να πάει σύντομα ο Τ/κ  ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί για να συναντήσει τον ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν.

Η πρόσκληση απευθύνθηκε στον κ. Ακιντζί από τον ίδιο τον ΓΓ του ΟΗΕ, όταν επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, μετά την πρώτη τους συνάντηση στις 15 Μαΐου. Οι δύο άνδρες δεν έχουν ξανασυναντηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE