Σε κρίσιμη κατάσταση η πεζή που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο

Σε κρίσιμη κατάσταση η πεζή που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 59χρονη κάτοικος Λευκωσίας, η οποία παρασύρθηκε το πρωί από διερχόμενο όχημα, στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 7.40π.μ. σήμερα, στη λεωφόρο Μακαρίου ‘Γ, στη Λευκωσία. Στην προσπάθεια της 59χρονης να διασταυρώσει πεζή το δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, που οδηγούσε 26χρονη κάτοικος Λευκωσίας.

Η 59χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διασωληνώθηκε και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας της περιγράφεται ως κρίσιμη.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται από την Τροχαία Λευκωσίας

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Κανονικά θα συνεχιστεί το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας

Γεραπετρίτης: Κανονικά θα συνεχιστεί το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας

Θα συνεχιστεί κανονικά το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, διαβεβαίωσε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι πρόκειται για ευρωπαϊκό σχεδιασμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE