Μπούκαραν στο σπίτι 25χρονου στην Λευκωσία και έπιασαν λαβράκι - Κοκαΐνη και χιλιάδες ευρώ

Μπούκαραν στο σπίτι 25χρονου στην Λευκωσία και έπιασαν λαβράκι - Κοκαΐνη και χιλιάδες ευρώ

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με μέλη της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης, διεξήγαγαν χθες βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα στην οικία 25χρονου στη Λευκωσία.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 25χρονο, στην κατοχή του εντοπίστηκε μια ζυγαριά ακριβείας, καθώς επίσης και ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 10 περίπου γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντός της οικίας εντοπίστηκαν 12 διαφανείς συσκευασίες που περιείχαν άσπρη σκόνη που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 120 περίπου γραμμαρίων, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό πέραν των 3,600 ευρώ.

Ο 25χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE