Συνεχίζονται οι καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Σε 14 καταγγελίες πολιτών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο παγκύπρια, μετά από 2.644 ελέγχους που πραγματοποίησε, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 929 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 1 καταγγελία πολίτη, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 280, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών.
 
Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 655 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 124 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 469 έλεγχοι και υπήρξαν 3 καταγγελίες πολιτών, ενώ και στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 23 έλεγχοι και δεν υπήρξε καταγγελία.
 
Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 152 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.
 
Επίσης, δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία σε 12 ελέγχους που πραγματοποίησε η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE