ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μην χαίρεστε για πολύ...θα μας τα «χαλάσει» το μεσημεράκι ο καιρός! Δείτε αναλυτικά εδώ που θα βρέχει

Μην χαίρεστε για πολύ...θα μας τα «χαλάσει» το μεσημεράκι ο καιρός!  Δείτε αναλυτικά εδώ που θα βρέχει

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία την περιοχή θα επηρεάζει ασθενής χαµηλή πίεση και αστάθεια.

Σήµερα νεφώσεις που θα πυκνώνουν αναµένεται να δώσουν, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά, τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια παράλια. Οι άνεµοι, αρχικά, θα είναι µεταβλητοί ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν από το µεσηµέρι και µετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο ενώ την Τετάρτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top