ΕΛΛΑΔΑ

Αν είναι ποτέ δυνατόν! Δάσκαλος χάιδευε ερωτικά μαθήτριες Δημοτικού στην Ελλάδα

Αν είναι ποτέ δυνατόν! Δάσκαλος χάιδευε ερωτικά μαθήτριες Δημοτικού στην Ελλάδα

Η αποκάλυψη έγινε από τους γονείς οκτώ μαθητριών της Δ΄ και Ε΄ Δημοτικού

Οργή, αγανάκτηση, αλλά και παγωμάρα έχει προκαλέσει στους κατοίκους ενός δημοτικού διαμερίσματος του δήμου Τρικκαίων πολύ κοντά στην πόλη των Τρικάλων η αποκάλυψη ότι ένας 52χρονος δάσκαλος του Δημοτικού σχολείου κατηγορείται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες μαθήτριες!

Η αποκάλυψη για την δραστηριότητα του εκπαιδευτικού, που μάλιστα έχει και σύζυγο δασκάλα, έγινε από τους γονείς οκτώ μαθητριών της Δ΄ και Ε΄ Δημοτικού οι οποίες πηγαίνουν στο σχολείο όπου εργάζεται. Έξαλλοι οι γονείς, κατήγγειλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων ότι ο 52χρονος θώπευε με ερωτικό τρόπο τις ανήλικες κόρες τους και εκείνος έδωσε εντολή να συλληφθεί.

Ο δάσκαλος συνελήφθη στο σπίτι του το μεσημέρι της Παρασκευής και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου οι ορισμένοι γονείς επιχείρησαν να του επιτεθούν και σώθηκε από τους αστυνομικούς! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ασελγείς πράξεις σε ανήλικους κάτω των 10 ετών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top