Εγκεφαλικά στη Μύκονο: Η καυτή Ρωσίδα τράβαγε το κορδόνι...

Εγκεφαλικά στη Μύκονο: Η καυτή Ρωσίδα τράβαγε το κορδόνι...

Όλα τα βλέμματα καρφώθηκαν -όχι άδικα- πάνω της όταν έκανε την εμφάνισή της στην Ψαρρού της Μυκόνου.

Η μελαχροινή καλλονή που βλέπετε στα πλάνα του Mykonos Live Tv απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα και τρέλανε με την παρουσία της τον ανδρικό πληθυσμό.

Φορώντας φανταχτερό μαγιώ που άφηνε λίγα στην φαντασία, έγινε το επίκεντρο των συζητήσεων με τους άνδρες της παραλίας να έχουν να λένε τόσο για την καλλίγραμμη... πίσω όψη της, όσο και τις... εμπρόσθιες καμπύλες της!

Πάντως, εκείνη είχε μάτια μόνο για τον ευκατάστατο κύριο που την συνόδευε, με τον οποίο δεν σταμάτησε να ανταλλάσσει αγκαλιές και φιλιά και να κοιτάζεται στα μάτια!

Οι καρδιοπαθείς με τα υπογλώσσια ανά χείρας και κάντε κλικ για να απολαύσετε την γυναικάρα από την Ψαρρού!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE