Η Μπέλα Θορν σε γυμνές αγκαλιές με μια φίλη της

Η Μπέλα Θορν σε γυμνές αγκαλιές με μια φίλη της

Δεν είναι μυστικό ότι η Μπέλα Θορν είναι πανσεξουαλική. Η ίδια έχει κάνει δημόσια αυτή τη δήλωση και πλέον αυτοπροσδιορίζεται ως μια γυναίκα που νιώθει ερωτική έλξη προς άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή ταυτότητας φύλου.

Η πρώτη φορά που μίλησε για τη σεξουαλικότητα της ήταν μετά τον χωρισμό της με τον ηθοποιό Γκρεγκ Σάλκιν. Τότε βγήκε και είπε ότι είναι bisexual. Το τελευταίο πάντως διάστημα προτιμά τον όρο πανσεξουαλική.

Και για να γιορτάσει όλους όσοι βγαίνουν και μιλούν για τη σεξουαλικότητα τους χωρίς φόβο και πάθος, η Θορν ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες, στις οποίες αγκαλιάζεται γυμνή με μια φίλη της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE