LIFESTYLE

Συγκλονίζει Κύπρια ηθοποιός: Οι γιατροί μου έλεγαν αν έχω κάποιο να με εξομολόγησει σε περίπτωση αιφνίδιου θανάτου

Συγκλονίζει Κύπρια ηθοποιός: Οι γιατροί μου έλεγαν αν έχω κάποιο να με εξομολόγησει σε περίπτωση αιφνίδιου θανάτου

Μια ανάρτηση της ηθοποιού για τον αδικοχαμένο Ανδρέα Ηλία, γέννησε πολλά ερωτηματικά.

Η απώλεια του έφερε θλιψη στην Πάφο, αφου ήταν αγαπητός, ανάμεσα σε όσους τον αποχαιρέτησαν και η Κύπρια ηθοποιός Βιολέτα Λόρενς η οποία μέσα απο την ανάρτηση της, αποκάλυψε κάτι που δεν γνωρίζαμε. 

Επιμέλεια: Έλενα Τσιακούπη

Το TOTHEMAONLINE επικοινώνησε με την ηθοποιό η οποία εξομολογήθηκε όσα βίωσε και βιώνει με την υγεία της. 

Ένα σημείο στην ανάρτηση προκάλεσε ερωτηματικά "Θυμάμαι όταν πετυχεναμε ο ένας τον αλλον στα νοσοκομεία πάντα λέγαμε "πάλι εδώ εσυ?"

Σε επικοινωνία μας με την ηθοποιό,  και μιλώντας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο THEMAONLINE , αποκάλυψε πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία της , η οποία επιβαρύνθηκε με λάθος διαγνώσεις απο γιατρούς και συγκεκριμένα απο γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Τα τελευταία δυο χρόνια όπως εξομολογήθηκε, ήταν απο το ένα ιατρείο στο άλλο, με λάθος διαγνώσεις , με περιόδους κλεισμένη στο σπίτι και καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι ενώ συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι οι γιατροί της έλεγαν αν έχει κάποιον να την εξομολογήσει σε περίπτωση αιφνιδίου θανάτου"

Τα τελευταία 4 χρόνια είχα ολοένα και περισσότερα μικρά προβλήματα υγείας που με ταλαιπωρούν μεχρι και την σήμερον ημέρα με τα νεφρά μου, το στομάχι και πολυ αυστηρές δίαιτες... Δυο χρόνια ολόκληρα που αποφάσισα να τρεξω πιο έντονα στους γιατρούς , είχα πέντε λανθασμένες διαγνώσεις με αποτέλεσμα όλα τα λάθος χάπια που έπινα να επιβαρύνουν το ανοσοποιητικό μου σύστημα και να νοσηλεύομαι αρκετές φορές με πόνους που οι γιατροί φτάνανε στο σημείο να μου λένε "Αν έχω κάποιον να με εξομολογήσει σε περίπτωση αιφνιδίου θανάτου", το οποίο πέρασα πριν ένα μήνα περίπου."

Η Βιολέτα Λόρενς, πέρασε περιόδους που δεν μπορούσε να σηκωθεί απο το κρεβάτι "Δώδεκα φορές εμετό την ημέρα και πόνοι στα νεφρά που δεν υποχωρούσαν με κανένα δυνατό παυσίπονο. Η αλήθεια δεν το έλεγα δημόσια μέχρι που κατάλαβα ότι οι περισσότεροι γιατροί μου βγάζαν άλλα θέματα όπως και με τον Ανδρέα για αυτό κάθε φορά που συναντιόμασταν στο Γενικό Νοσοκομείο τα ξέραμε όλα ο ένας για τον άλλον"

Στη συνέχεια η ηθοποίος μας μίλησε για τις λαθασμένες διαγνώσεις που επιβάρυναν την υγεία της και ποιο ειναι ακριβώς το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει.

Οσον αφορά για την λάθος διάγνωση αποκαλυψε: 

"Η συγκεκριμένη γιατρός σε δημόσιο Νοσοκομείο φαίνεται να μην ήταν ειδικευμένη γιατί μόλις ανέφερε σε άλλους γιατρούς σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα , αυτά που  μου είχε διαγνώσει και χορηγήσει είχαν μείνει άφωνοι, εφόσον εκείνα δεν μπορεί κάποιος να στα διαγνώσει χωρίς την βοήθεια τεχνολογίας"

Στη συνέχεια ανέφερε: "Είχαν βρει προβλήματα στην αρχή με το πάγκρεας, στη συνέχεια ένα μικρόβιο στο στομάχι για το οποίο έπρεπε να λαμβάνω άλλα τόσα χάπια και δίαιτες μέχρι λιποθυμίας, αργότερα μου βρήκαν σύνδρομο ευερέσθητου εντέρου και εκεί πάλι άλλα χάπια. Δεν είχε όμως κάνενας πλήρη διαγνωση για το στομάχι.

Εξετάστηκα την προηγούμενη εβδομάδα με ultra sound απο ένα πολύ καλό γιατρο σε ιδιωτική κλινική και με πολύ λεπτομέρεια μου εξήγησε ότι η κατάσταση μου καλυτέρεψε και για προληπτικούς λόγους θα συνεχίσω για λίγο ακόμα κάποια απο τα φάρμακα. Αυτό με το σύνδρομο του εντέρου θα πάρει περισσότερο καιρό να σταθεροποιηθεί. "

Πλεόν η ηθοποίος είναι καλά, και κατάφερε να επιστρέψει στην δουλειά της, με συμμετοχή σε ταινίες στο Netflix και αρκετά άλλα γυρίσματα.

"Ανέκτησα και ολα τα κιλα που έχασα και άρχισα ένα ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής για να επανορθώσω την μυϊκή μάζα που έχασα κατα την διάρκεια που ήμουν σπίτι στο κρεβάτι για περιόδους που κρατούσαν και ένα μήνα συνεχόμενο. Παρολα αυτα χαίρομαι που δεν βρίσκουν κατι πιο σοβαρό σε σημειο που να απειλείται η ζωη μου. Για αυτο λυπάμαι νεους ανθρώπους που δεν εκτιμούν την ζωη τους ,οπως ο Ανδρεας που πάλευε και παρακαλουσε τον Θεο παντα για υγεία γιατι ολα τα αλλα τα ειχε εκτος το πιο σημαντικό"

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top