LIFESTYLE

Μαρία Έλενα Κυριάκου – Ευθύβουλος Θεοχάρους: Η Eurovision έφερε τον χωρισμό τους! – Τι μεσολάβησε;

Μαρία Έλενα Κυριάκου – Ευθύβουλος Θεοχάρους: Η Eurovision έφερε τον χωρισμό τους! – Τι μεσολάβησε;

Κι ενώ η συμπατριώτισσά μας αρνείτο πεισματικά ότι είχαν κάτι παραπάνω από φιλική σχέση, τα δημοσιεύματα ήθελαν την τραγουδίστρια να διατηρεί σχέση με τον «άνθρωπό» της, όπως τον αποκαλούσε κατά καιρούς στις συνεντεύξεις της. Δυστυχώς ούτε ένα χρόνο μετά, το ειδύλλιο τους έλαβε τέλος, χωρίς να είναι κάτι τελεσίδικο, όπως αναφέρει άτομο του περιβάλλοντός τους.

Τέλος στην σχέση τους πριν ακόμα συμπληρώσουν έναν χρόνο μαζί αποφάσισαν να βάλουν η Μαρία Έλενα Κυριάκου και ο Ευθύβουλος Θεοχάρους. Όλο αυτό το διάστημα, δημοσιεύματα ήθελαν την τραγουδίστρια και τον μουσικοσυνθέτη εκτός από την επαγγελματική τους συνεργασία, να διατηρούν και μια πιο προσωπική σχέση.

Ωστόσο η Μαρία Έλενα Κυριάκου το αρνείτο  πεισματικά σε κάθε συνέντευξη της, λέγοντας πως την ενοχλεί να ασχολούνται με την προσωπική της ζωή, καθώς έχει τρία παιδιά από πίσω της. Μάλιστα στις κατά καιρούς συνεντεύξεις της αποκαλούσε τον Ευθύβουλο Θεοχάρους «φίλο» της, λέγοντας πως είναι «ο άνθρωπος μου».Ωστόσο νέα δημοσιεύματα, θέλουν τους δρόμους της Κύπριας τραγουδίστριας και του μουσικοσυνθέτη να χώρισαν μετά την συμμετοχή της στην Eurovision...

Διαβάστε όλο το άρθρο στο tv.tothemaonline.com 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top