Τους έψαχναν στη Λεμεσό τους βρήκαν Πρωταρά – Άδικα τόση ανησυχία για εντοπισμό των δύο προσώπων

Τους έψαχναν στη Λεμεσό τους βρήκαν Πρωταρά – Άδικα τόση ανησυχία για εντοπισμό των δύο προσώπων

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση της Αστυνομίας που στήθηκε για εντοπισμό δύο προσώπων που φάνηκε ότι είχαν εξαφανιστεί.

Αρχικά οι δύο τουρίστες από τη Ρωσία κάλεσαν την Αστυνομία για βοήθεια καθώς αντιμετώπιζαν μηχανική βλάβη στο όχημα τους, όπως είχαν αναφέρει. Οι Αρχές μετέβησαν στη περιοχή μεταξύ Μιλλομέρη και Πέρα Πεδί στην ορεινή Λεμεσό από όπου έγινε η κλήση χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν τα δύο πρόσωπα.

Αμέσως μετά κινητοποιήθηκαν περαιτέρω δυνάμεις για εντοπισμό τους όπως και ελικόπτερο, ενώ το κινητό τους τηλέφωνο είχε απενεργοποιηθεί.

Τελικά μετά από περίπου 5 ώρες ερευνών οι δύο τουρίστες εντοπίστηκαν στον Πρωταρά καθώς είχαν καταφέρει να επιλύσουν μόνοι τους το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν ενώ δεν μπορούσαν να ενημερώσουν την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.