Τους έψαχναν στη Λεμεσό τους βρήκαν Πρωταρά – Άδικα τόση ανησυχία για εντοπισμό των δύο προσώπων

Τους έψαχναν στη Λεμεσό τους βρήκαν Πρωταρά – Άδικα τόση ανησυχία για εντοπισμό των δύο προσώπων

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση της Αστυνομίας που στήθηκε για εντοπισμό δύο προσώπων που φάνηκε ότι είχαν εξαφανιστεί.

Αρχικά οι δύο τουρίστες από τη Ρωσία κάλεσαν την Αστυνομία για βοήθεια καθώς αντιμετώπιζαν μηχανική βλάβη στο όχημα τους, όπως είχαν αναφέρει. Οι Αρχές μετέβησαν στη περιοχή μεταξύ Μιλλομέρη και Πέρα Πεδί στην ορεινή Λεμεσό από όπου έγινε η κλήση χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν τα δύο πρόσωπα.

Αμέσως μετά κινητοποιήθηκαν περαιτέρω δυνάμεις για εντοπισμό τους όπως και ελικόπτερο, ενώ το κινητό τους τηλέφωνο είχε απενεργοποιηθεί.

Τελικά μετά από περίπου 5 ώρες ερευνών οι δύο τουρίστες εντοπίστηκαν στον Πρωταρά καθώς είχαν καταφέρει να επιλύσουν μόνοι τους το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν ενώ δεν μπορούσαν να ενημερώσουν την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE