ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση Αζέρου: Στο «κόκκινο» οι ανακριτές του Αρχηγείου – Τρέχουν να συλλέξουν στοιχεία για καταχώρηση της υπόθεσης

Υπόθεση Αζέρου: Στο «κόκκινο» οι ανακριτές του Αρχηγείου – Τρέχουν να συλλέξουν στοιχεία για καταχώρηση της υπόθεσης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ Αρχηγείου για την πολύκροτη υπόθεση του 38χρονου Αζέρου, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τρομοκρατία εναντίον Ισραηλινών επιχειρηματιών στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της εβδομάδας προγραμματίζεται να προχωρήσουν στην καταχώρηση της υπόθεσης στο Δικαστήριο με πιθανή κατηγορία αυτή της τρομοκρατίας. Οι ανακριτές σήμερα Δευτέρα 1η Νοεμβρίου θα συλλέξουν εκ νέου όλα τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους, τόσο από την Κύπρο όσο και το εξωτερικό για να μπορεί να στοιχειοθετηθεί η υπόθεση, έχοντας ωστόσο το μεγάλο μειονέκτημα μη χρήσης των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων μετά την απόφαση από το Ανώτατο Δικαστήριο.

Σήμερα πάντως ο 38χρονος θα οδηγηθεί εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για τελευταία φορά όπως φαίνεται για ανανέωση της προσωποκράτησης του. Να σημειωθεί ότι μετά την καταχώρηση της υπόθεσης το Δικαστήριο θα αποφασίσει κατά πόσο ο 38χρονος θα παραμείνει υπόδικος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά έχουν συλληφθεί έξι πρόσωπα και πρόκειται για τον 38χρονο Αζέρο, δύο 27χρονους, ένα 22χρονο και ένα 32χρονο από το Πακιστάν όπως και τον 21χρονο από τον Λίβανο, ο οποίος συνελήφθη στις 28 Οκτωβρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top