ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οκταήμερη κράτηση στον ανώμαλο πατριό που παρενοχλούσε σεξουαλικά την 11χρονη

Οκταήμερη κράτηση στον ανώμαλο πατριό που παρενοχλούσε σεξουαλικά την 11χρονη

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον άνδρα 36 χρόνων από την Αίγυπτο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις βιασμού, σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού ηλικίας κάτω των 13 ετών, διαφθοράς νεαρής ηλικίας κάτω των 13 ετών, άσεμνης επίθεσης και απειλής

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες η κοπέλα ηλικίας 15 χρόνων, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, από χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, μετέβη σε αστυνομικό σταθμό της επαρχίας Λάρνακας και κατήγγειλε ότι ο πατριός της, ηλικίας 36 χρόνων από την Αίγυπτο, τη βίαζε επανειλημμένα και ερχόταν σε σεξουαλική επαφή μαζί της παρά τη θέληση της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, τα αδικήματα διαπράχθηκαν από το 2011 μέχρι το 2015, όταν δηλαδή η ανήλικη ήταν περίπου 11 χρόνων. Τα αδικήματα διαπράττονταν είτε στο σπίτι του της νεαρής, τις ώρες που η μητέρα απουσίαζε, είτε σε χώρο που ενοικίαζε στον Αιγύπτιο ο εργοδότης του. Η τελευταία φορά που ο πατριός φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά τη κοπέλα παρά τη θέληση της ήταν πριν από δύο μήνες.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πρόσφατα από τη μητέρα της νεαρής. Ο Αιγύπτιος που είναι εργάτης στο επάγγελμα, φέρεται, σύμφωνα με την καταγγελία, να απειλούσε τη κοπέλα να μην αναφέρει τίποτε στη μητέρα και τον αδελφό της γιατί θα μαχαίρωνε και τους δύο.

Η νεαρή εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους ο οποίος διαπίστωσε ρήξη παρθενικού υμένα επί παλαιού εδάφους.

Ο Αιγύπτιος είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τη μητέρα της κοπέλας πριν από πέντε χρόνια. Ο πατέρας της νεαρής είναι επίσης από χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Αντιμέτωπος με την Αστυνομία ο 10χρονος που φέρεται να προκάλεσε τις ζημιές στο σχολείο Λιβαδιών - Ποια η διαδικασία

Έτσι έκανε Πάσχα ο κόσμος: 7,5% πιο ακριβό το φετινό τραπέζι - «Χάθηκε από τα πρόσωπα του κόσμου η χαρά των ημερών»

«Ευτύχημα» η φετινή χρονιά - Χωρίς τραυματισμούς από κροτίδες το Πάσχα

Ξεγέλασε 83χρονο για ανάκτηση γης που απώλεσε πριν χρόνια - Χειροπέδες σε 52χρονο - Το ποσό που του απέσπασε

Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid - Ποιος ο λόγος



Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Σε αναμονή βρίσκεται η Λευκωσία για να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ τα αποτελέσματα των επαφών που είχε τις προηγούμενες μέρες σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στην Άγκυρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top