Αποκαλυπτικό: Στο κρεβάτι του πόνου πήρε πρωινό ο πιο sexy επώνυμος Λεμεσιανός (ΦΩΤΟ)

Αποκαλυπτικό: Στο κρεβάτι του πόνου πήρε πρωινό ο πιο sexy επώνυμος Λεμεσιανός (ΦΩΤΟ)

Παρά τη φήμη και τη δόξα παραμένει απλός κι ωραίος τύπος. Τον βλέπουμε συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις σε διάφορα στέκια στη συμπρωτεύουσα, είτε αυτά είναι γκλαμουράτα εστιατόρια και νυχτερινά μαγαζιά είτε είναι τα πιο απλά και καθημερινά café.

O αστέρας των κυπριακών γηπέδων, Γιώργος Μερκής, δικαιολογημένα είναι ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή παιδιά στην πόλη της Λεμεσού, ενώ η προσωπική του ζωή δεν αφήνει αδιάφορα τα media που ασχολούνται με την εγχώρια showbiz.

Ένα «θέμα» υγείας όμως που προέκυψε, τον ανάγκασε να έρθει πολύ κοντά με το… χειρουργικό νυστέρι. Χθες λοιπόν, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο.

Ως εκ τούτου, σήμερα δεν απόλαυσε το πρωινό του γεύμα σε κάποια παραλιακή καφετέρια αλλά στο κρεβάτι του πόνου.

Βεβαίως να στείλουμε κι εμείς τις ευχές μας για καλή και γρήγορη ανάρρωση.

ΦΩΤΟ: Themasports.com

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Από πυροβόλο όπλο οι σφαίρες στο όχημα της 25χρονης - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Από πυροβόλο όπλο οι σφαίρες στο όχημα της 25χρονης - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες μετά τη ρίψη πυροβολισμών τα ξημερώματα στην Ορόκλινη.