ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταδικάζει λεκτική επίθεση του Προέδρου της ΟΣΑΚ κατά του Δρ Ηλία ο ΠΙΣ

Καταδικάζει λεκτική επίθεση του Προέδρου της ΟΣΑΚ κατά του Δρ Ηλία ο ΠΙΣ

Ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος καταδικάζει ως «απαράδεκτη» την πρόσφατη λεκτική επίθεση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου, Μάριου Κουλούμα, εναντίον του Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο Νοσοκομείο, Δρ Αβραάμ Ηλία, στον οποίο ο ΠΙΣ εκφράζει την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του.


Σε  ανακοίνωσή του, ο ΠΙΣ υποστηρίζει πως «δυστυχώς δεν είναι πρώτη φορά που ο κ. Κουλούμας περιφέρεται σε ΜΜΕ, επιδιδόμενος σε μία συμπεριφορά, που έχει πλέον ξεφύγει από το πλαίσιο της προάσπισης των δικαιωμάτων των ασθενών».

Κάνει, μεταξύ άλλων, λόγο για προσπάθεια πόλωσης από πλευράς του Προέδρου της ΟΣΑΚ και διερωτάται από που πηγάζει καθώς και η επιμονή του «κατά παράβαση κάθε κανόνα, να εισαχθεί με το ‘έτσι θέλω’, ενήλικας ασθενής σε παιδιατρικό θάλαμο».

 «Ο κ. Κουλούμας όφειλε να γνωρίζει τους κανόνες εισαγωγής των ασθενών στους Παιδιατρικούς Θαλάμους και να μην εκθέτει με τη συμπεριφορά του τους συνδέσμους ασθενών τους οποίους θα έπρεπε να τιμά», αναφέρει ο ΠΙΣ.

Καταληκτικά, ο ΠΙΣ αφήνει τον Πρόεδρο της ΟΣΑΚ «στην κρίση των συνδέσμων ασθενών που επικαλείται ότι αντιπροσωπεύει».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top