ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκλονίζει ο γιος ηλικιωμένης – Την άφησαν να περιμένει ώρες με ενδείξεις εγκεφαλικού…«Δεν υπάρχει γιατρός On call για την περίπτωση της»

Συγκλονίζει ο γιος ηλικιωμένης – Την άφησαν να περιμένει ώρες με ενδείξεις εγκεφαλικού…«Δεν υπάρχει γιατρός On call για την περίπτωση της»

Ακόμα μια ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας να συγκλονίσει με την κατάσταση που επικρατεί στα νοσηλευτήρια.

Ο γιος μια ηλικιωμένης γυναίκας περιγράφει την πολύωρη ταλαιπωρία που υπέστη η μητέρα του στις Πρώτες Βοήθειες.

Μία ταλαιπωρία που δεν είχε τέλος ξεκίνησε με ενδείξεις εγκεφαλικού με αποτέλεσμα η οικογένεια της ηλικιωμένης να καλέσει το ασθενοφόρο χωρίς να ήξερε τι τους περίμενε.

«Κάλεσα ασθενοφόρο το οποίο έφτασε μετά από ενάμιση ώρα. Την πήραν στις πρώτες βοήθειες και καθόταν σε αναπηρική καρέκλα στην εγγραφή από τις 4 παρά μέχρι τις 10 και αποφασίσαμε να φύγουμε», λέει χαρακτηριστικά ο γιός της ηλικιωμένης.

«Μασούσε τα λόγια της, δεν μπορούσε να μιλήσει, ανοιγόκλεινε το στόμα της και δεν έβγαινε ήχος, ήταν ενδείξεις εγκεφαλικού», πρόσθεσε.

Το προσωπικό στο νοσοκομείο έλεγε στην οικογένεια πως θα αργούσαν πολύ και μακάρι να την έβλεπαν μέχρι την επόμενη μέρα το απόγευμα.

«Ήταν κατειλημμένα τα κρεβάτια και δεν έμπαινε κανείς μέσα. Δίπλα μου είχε άνθρωπο του οποίου έλιωσαν τα δάκτυλα του και του είπαν περίμενε. Από τις 9 το πρωί μέχρι την ώρα που τον συναντήσαμε»

Για το λόγο αυτό έφυγαν από το νοσοκομείο και έψαξαν βοήθεια σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο μήπως και η κατάσταση ήταν καλύτερη.

«Πήγαμε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο. Την έβαλαν μέσα αλλά της είπαν πως δεν υπάρχει γιατρός On call για να φωνάξουν εκείνη τη στιγμή για την περίπτωση της και φύγαμε πήγαμε στο σπίτι»

Η ηλικιωμένη γυναίκα βίωσε μια ταλαιπωρία χωρίς προηγούμενο τόσο στο δημόσιο όσο και στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο με αποτέλεσμα να αποταθούν στον προσωπικό τους γιατρό και στη συνέχεια σε γιατρό εκτός Γεσυ ώστε να καταφέρει η γυναίκα να λάβει θεραπεία.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top