Αβέρωφ Νεοφύτου: Συγχαρητήρια στους αθλητές και ειδική αναφορά στον Γιώργο Μπέλλο

Αβέρωφ Νεοφύτου: Συγχαρητήρια στους αθλητές και ειδική αναφορά στον Γιώργο Μπέλλο

Την παρουσία του στον μαραθώνιο Radisson Blu Λάρνακας έδωσε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου. 

Ο ίδιος σε δηλώσεις του ανέφερε: 

"Να συγχαρώ πρώτα τους αθλητές που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, έδειξαν πως ο μαραθώνιος πέραν από τη δύσκολη διαδρομή έστω και με δύσκολες καιρικές συνθήκες, το στοίχημα για το ευ αγωνίζεσθαι είναι ακόμη πιο δυνατό. Και η επιτυχία ακόμη πιο δυνατή. Όμως θα σταθώ και στην ειδική διαδρομή. Με τον Γιώργο Μπέλλο, τον αθλητή με τον πολύ μειωμένη όραση που χάρη στην τεχνολογία τον είδαμε να τρέχει, να τερματίζει, χωρίς τη στήριξη του συνοδού προπονητή του.

Άρα είναι ένα το μήνυμα: στη νέα εποχή με τις τεχνολογίες, πέραν από τη λύση πολλών άλλων προβλημάτων, μπορούμε να δώσουμε λύση και στην προσβασιμότητα κάνοντας τη ζωή των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, ποιοτική και χωρίς εμπόδια".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE