«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Χαράλαμπου που «έσβησε» μετά από τροχαίο – Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Χαράλαμπου που «έσβησε» μετά από τροχαίο – Όσα κατέδειξε

Σε ρήξη θωρακικής αορτής συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος οφείλεται ο θάνατος του 23χρονου Χαράλαμπου Χαραλάμπους που σκοτώθηκε σε σύγκρουση στον δρόμο Προδρομίου – Λατσιού στην Πάφο τα ξημερώματα του Σαββάτου.


Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, σήμερα διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 23χρονου από τον ιατροδικαστή  Νικόλα Χαραλάμπους,  στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο ίδιος δήλωσε πως ο 18χρονος  που ενεπλάκη στο τροχαίο και τελούσε  υπό κράτηση φρουρούμενος στο ΓΝ Πάφου, προς διευκόλυνση της διερεύνησης του τροχαίου, με την συμπλήρωση 24 ωρών απολύθηκε αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE