«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Χαράλαμπου που «έσβησε» μετά από τροχαίο – Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Χαράλαμπου που «έσβησε» μετά από τροχαίο – Όσα κατέδειξε

Σε ρήξη θωρακικής αορτής συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος οφείλεται ο θάνατος του 23χρονου Χαράλαμπου Χαραλάμπους που σκοτώθηκε σε σύγκρουση στον δρόμο Προδρομίου – Λατσιού στην Πάφο τα ξημερώματα του Σαββάτου.


Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, σήμερα διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 23χρονου από τον ιατροδικαστή  Νικόλα Χαραλάμπους,  στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο ίδιος δήλωσε πως ο 18χρονος  που ενεπλάκη στο τροχαίο και τελούσε  υπό κράτηση φρουρούμενος στο ΓΝ Πάφου, προς διευκόλυνση της διερεύνησης του τροχαίου, με την συμπλήρωση 24 ωρών απολύθηκε αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE