ΧΡΥΣΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ: Κατηγορητήριο εναντίον δικηγορικού γραφείου στην Πάφο - Απόφαση Νομικής Υπηρεσίας

ΧΡΥΣΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ: Κατηγορητήριο εναντίον δικηγορικού γραφείου στην Πάφο - Απόφαση Νομικής Υπηρεσίας

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται γύρω από το σκάνδαλο για τα «χρυσά διαβατήρια» στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, καταχωρείται -τις επόμενες μέρες- στο Δικαστήριο κατηγορητήριο εναντίον μεγάλου δικηγορικού γραφείου στην Πάφο.

Με απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας τόσο το δικηγορικό γραφείο όσο και φυσικά πρόσωπα θα κατηγορηθούν για το σκάνδαλο των «χρυσών διαβατηρίων».

Υπενθυμίζουμε ότι όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας είχε προηγηθεί έρευνα στο εν λόγω γραφείο, μετά την εξασφάλιση εντάλματος, όπου οι Αρχές κατάσχεσαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές προκειμένου να τους ερευνήσουν τυχόν αρχεία που να συνδέουν το εν λόγω Δικηγορικό γραφείο με υποθέσεις που να αφορούν στα «χρυσά» διαβατήρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE