Δεν υφίσταται παραδεκτό της καταγγελίας Γεάδη κατά Γ. Λουκαΐδη, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Δεν υφίσταται παραδεκτό της καταγγελίας Γεάδη κατά Γ. Λουκαΐδη, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Δεν υφίσταται παραδεκτό της καταγγελίας που υποβλήθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδη Γεάδη αναφορικά με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ Γιώργο Λουκαΐδη, έκρινε ομόφωνα η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.


«Η Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή Δεοντολογίας των Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων συνήλθε χθες, 3 Δεκεμβρίου 2021 σε συνεδρία της και επιλήφθηκε καταγγελίας που υποβλήθηκε από τον Γεάδη Γεάδη, εκπρόσωπο τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (ΕΛΑΜ), με επιστολή του ημερομηνίας 23 Νοεμβρίου 2021, αναφορικά με τον Βουλευτή Γιώργο Λουκαΐδη», αναφέρεται σε ανακοίνωση από την Βουλή των Αντιπροσώπων.

«Η επιτροπή εξέτασε την υποβληθείσα καταγγελία και κατέληξε ομόφωνα ότι δεν υφίσταται παραδεκτό της υπό αναφορά καταγγελίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE