Όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 08 Δεκεμβρίου στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 19:00, στην Οδό,

Ανεξαρτησίας, στην Πάφο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, 19χρονος που οδηγούσε το όχημα του παρέσυρε και τραυμάτισε 67χρονη πεζή.

Στο σημείο έσπευσε Αστυνομία και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε στην 67χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσήλια.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, η 67χρονη φέρει κάταγμα στο πόδι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.