Δύο γυναίκες τα νέα θύματα του κορωνοϊού στην Κύπρο - Η μία «έφυγε» σε γηροκομείο

Δύο γυναίκες τα νέα θύματα του κορωνοϊού στην Κύπρο - Η μία «έφυγε» σε γηροκομείο

Τα 2 άτομα που απεβίωσαν με την τελική αιτία θανάτου να αποδίδεται στη νόσο COVID-19, αφορούν σε:

- Γυναίκα, ηλικίας 84 ετών, που κατέληξε στις 9 Δεκεμβρίου 2021 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

- Γυναίκα, ηλικίας 86 ετών, που κατέληξε στις 20 Δεκεμβρίου 2020 σε γηροκομείο.

Σημειώστε ότι ο δεύτερος θάνατος γυναίκας 86 ετών συνέβη το 2020 και βρέθηκε στον καθιερωμένο έλεγχο που γίνεται από την Μονάδα Παρακολούθησης Υγείας στα πλαίσια καταχώρησης των αιτιών θανάτου για το έτος 2020.

Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχεται σε 607, εκ των οποίων:

- 389 άντρες (64.1%), και

- 218 γυναίκες (35.9%).

Ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων από την ασθένεια είναι τα 75.8 έτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.