LIFESTYLE

Ξανθιά παρουσιάστρια ανανέωσε με «χρυσό αντίτιμο» το συμβόλαιό της!

Ξανθιά παρουσιάστρια ανανέωσε με «χρυσό αντίτιμο» το συμβόλαιό της!

Τίποτα δεν λέγεται τυχαία σε αυτή τη ζωή... πόσω μάλλον στην τηλεόραση... Και κυρίως αν αυτό που λέγεται, ακούγεται να βγαίνει από τα χείλη της παρουσιάστριας κατά την διάρκεια της καθημερινής της εκπομπής.

Όταν αυτό που ακούγεται στον αέρα έχει να κάνει με το "χρυσό" της συμβόλαιο με το κανάλι. Η Ελένη, λοιπόν, σήμερα αναφέρθηκε στο συμβόλαιό της και στην συνεργασία της με τον Alpha - μιας και αυτός ο καιρός είναι ο καιρός των τηλε-μεταγραφών και των τηλεοπτικών πήγαινε-έλα - και αποκάλυψε on air για πόσο καιρό δεσμεύεται ακόμα με το κανάλι της Κάντζας.

Η Ελένη θα παραμείνει ακούνητη και ακλόνιτη στο τηλεοπτικό της πόστο για ακόμα μία σεζόν, δηλαδή και για την σεζόν…

Διαβάστε όλο το άρθρο στο tv.tothemaonline.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top