LIFESTYLE

Αγαπημένος παρουσιαστής: «Αφήστε με στο μνήμα της μάνας μου για μια ώρα…»

Αγαπημένος παρουσιαστής: «Αφήστε με στο μνήμα της μάνας μου για μια ώρα…»

Η εκπομπή του ολοκληρώθηκε για φέτος, με αβέβαιο το μέλλον της για την ερχόμενη σεζόν… όμως δεν είναι αυτό που προέχει για τον παρουσιαστή, αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον πρόσφατο χαμό του ανθρώπου που τον έφερε στη ζωή. Έτσι ζήτησε μια μεγάλη χάρη από το κοινό του…

Οι τίτλοι τέλους για το Αλ Τσαντίρι της φετινής σεζόν έπεσαν και ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε αρχικά πως δεν ξέρει ακόμα τι θα κάνει του χρόνου. Επίσης, δεν άντεξε και λύγισε όταν αναφέρθηκε στην μητέρα του και ζήτησε από τον κόσμο μία χάρη.

«Το Τσαντίρι,  δεν νιώθω με έναν τρόπο ότι θα χαθεί. Ακόμα και μια φορά το χρόνο να έρχεται, θα το κάνω γιατί θα ήθελα να συναντιόμαστε. Πάντα θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν έχω πάρει κάποια απόφαση γιατί είναι ώρα να συναντήσω τα πολλά που έχω αφήσει μέσα μου και με περιμένουν.

Θέλω να καθίσω να τα δω με ηρεμία..

Διαβάστε όλο το άρθρο στο tothemaonline.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top