ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινδύνεψαν παιδιά σε διάβαση πεζών – Αναστάτωση από απρόσεκτους οδηγούς

Κινδύνεψαν παιδιά σε διάβαση πεζών – Αναστάτωση από απρόσεκτους οδηγούς

Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα όταν απρόσεκτοι οδηγοί δεν σταμάτησαν εγκαίρως σε διαβάσεις πεζών και μάλιστα την ώρα που περνούσαν παιδιά, γράφει ο Δήμος Αγλαντζιάς στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Θεωρούμε τα περιστατικά που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες στον Δήμο μας ιδιαίτερα σοβαρά και εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας. Απευθύνουμε θερμή παράκληση στους δημότες Αγλαντζιάς και σε όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για τη δική τους προστασία, αλλά και την ασφάλεια συνανθρώπων μας», συνεχίζει η δημοσίευση.

Όπως διευκρίνισε ο Δήμος στα σχόλια, η χωροθέτηση των διαβάσεων πεζών σε λεωφόρους είναι αρμοδιότητα του Τμήματος Δημοσίων Έργων σε συνεννόηση με τον φορέα κυκλοφοριακών μελετών. «Το περιστατικό ήταν έξω από σχολείο και όχι στις λεωφόρους. Ο Δήμος θα θέσει ξανά το θέμα στον αρμόδιο φορέα», έγραψε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top