Συγκινημένος ο πρώτος ασθενής post Covid - «Δεν έχει έτσι πράμα, ευχαριστώ όλους στο Eden και τον κ. Χατζηπαντέλα»

Συγκινημένος ο πρώτος ασθενής post Covid - «Δεν έχει έτσι πράμα, ευχαριστώ όλους στο Eden και τον κ. Χατζηπαντέλα»

Εντυπωσιακές από κάθε άποψη είναι οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης Eden στην Τερσεφάνου.

Τόσο οι χώροι, όσο και η φροντίδα που λαμβάνουν οι ασθενείς θυμίζουν μεγάλα κέντρα αποκατάστασης του εξωτερικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κύπρος είναι η δεύτερη χώρα μετά τη Γερμανία που δημιουργεί κέντρο αποκατάστασης για post covid ασθενείς.

Ο κύριος Άριστος – ο πρώτος post covid ασθενής – που νοσηλεύεται στην ειδική πτέρυγα, μίλησε για την εξαιρετική φροντίδα που λαμβάνει από το ιατρικό προσωπικό του Eden.

«Είναι όλα καταπληκτικά, θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό και τους υπεύθυνους εδώ στο Eden. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Χατζηπαντέλα. Δεν έχει έτσι πράμα. Ευχαριστώ ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.