LIFESTYLE

Φώτης Σπύρος για ‘Δύο ξένους’: «Δεν το κάναμε για τα χρήματα»

Φώτης Σπύρος για ‘Δύο ξένους’: «Δεν το κάναμε για τα χρήματα»

Ο Φώτης Σπύρος σε συνέντευξή του μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Δύο ξένοι» και αποκάλυψε πως τα χρήματα που πήρε ήταν ελάχιστα. Ο ηθοποιός ήταν ένας από τους μαθητές του Μαρκορά.

Κατά πόσο θεωρείς ότι αυτός ο ρόλος σε βοήθησε στη μετέπειτα καλλιτεχνική σου πορεία;
Ήταν τα πάντα αυτός ο ρόλος και αυτή η σειρά για μένα. Με βοήθησε στη μετέπειτα πορεία μου και μετά από τόσα χρόνια μου κάνεις συνέντευξη για την σειρά. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο.

Τα ποσά που παίρνατε, ήταν αυτά τα υψηλά που έχει ο κόσμος κατά νου;
Εμείς οι «μαθητές του Μαρκορά» παίρναμε ένα γελοίο ποσό, οπότε δεν το κάναμε για τα χρήματα όλο αυτό. Η συμφωνία μας από την παραγωγή ήταν να είμαστε εκεί όλη μέρα γιατί μπορεί να ερχόταν στον Αλέξανδρο Ρήγα να μας βάλει ανά πάσα στιγμή μέσα σε σκηνή, παρ’ ότι δεν υπήρχαμε στο αρχικό σενάριο. Οπότε καθόμασταν σε ένα καμαράκι και περιμέναμε αν τύχει κάτι.

Τι είναι αυτό που έκανε και συνεχίζει να κάνει αυτή τη σειρά αγαπημένη στα μάτια μας;
«Είναι η αθωότητα με την οποία έγινε και οι προθέσεις μας μαζί με τη διάθεσή μας, ήταν όμορφες. Οι καλοί ηθοποιοί, το έξυπνο σενάριο και το πάθος και η αγάπη όλων μας. Στη δουλειά μας υπάρχει δυστυχώς πάρα πολύ το εγωιστικό κομμάτι. Εδώ όμως, δεν το είδα. Και ο Αλέξανδρος και ο Δημήτρης και όλοι ήταν επαγγελματίες, ακομπλεξάριστοι και έξυπνοι», είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό «Λοιπόν».

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top