ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πανούργα γυναίκα στη Δερύνεια - Εξαπάτησε 55χρονος και του τα πήρε όλα

Πανούργα γυναίκα στη Δερύνεια - Εξαπάτησε 55χρονος και του τα πήρε όλα

Ποσό ύψους 17 χιλιάδων ευρώ απέσπασε με ψευδείς παραστάσεις από 55χρονο, από το Λιοπέτρι, γυναίκα, ηλικίας 27 χρόνων, από τη Δερύνεια.

Οι δυο τους εργάζονταν μαζί με ξενοδοχείο της Ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου. Η πανούργα νεαρή κατά διαστήματα προσέγγιζε τον συνάδελφο της και τον παρακαλούσε να βοηθήσει οικονομικά, γνωστό της πρόσωπο που πάσχει από σοβαρά ασθένεια. 

Ο άνδρας ευαισθητοποιημένος από την  υποτιθέμενη περιπέτεια υγείας της γυναίκας, της έδινε χρήματα. Στην πορεία όμως ο άνδρας ανακάλυψε ότι του έλεγε ψέμα. Είναι γυναίκα είναι υπαρκτό πρόσωπο, χαίρει όμως άκρας υγείας και έπαθε σοκ όταν πληροφορήθηκε ότι το όνομα της χρησιμοποιόταν για απάτη. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες 55χρονος από το Λιοπέτρι κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι μεταξύ των ετών 2013 - 2015, Ελληνοκύπρια 27 χρόνων από τη Δερύνεια κατάφερε να του αποσπάσει με ψευδείς παραστάσεις το ποσό των 17 χιλιάδων ευρώ.

Ο 55χρονος κατήγγειλε επίσης ότι η 27χρονη προσπάθησε να του αποσπάσει σε άλλη χρονική περίοδο, επίσης με ψευδείς παραστάσεις, το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, η 27χρονη αναζητήθηκε από την Αστυνομία, εντοπίστηκε, συνελήφθη, ανακρίθηκε και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερη.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top