ΚΟΣΜΟΣ

Ετοιμάζονται να γυρίσουν για πρώτη φορά ταινία πορνό στο διάστημα!

Ετοιμάζονται να γυρίσουν για πρώτη φορά ταινία πορνό στο διάστημα!

Παρά τα διάφορα…εμπόδια, οι χρήστες άρχισαν ήδη να ανταποκρίνονται στο αίτημα του Pornhub και μέσα σε έξι ώρες είχαν συγκεντρωθεί 1.194 δολάρια από 25 ανθρώπους

Η πρώτη…εξωγήινη αισθησιακή ταινία είναι έτοιμη να γυριστεί από την ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου Pornhub, η οποία ζητά από τους χρήστες του διαδικτύου να χρηματοδοτήσουν καμπάνια για την αποστολή δύο ηθοποιών στο διάστημα! 

Στην ταινία «Sexploration», θα πρωταγωνιστήσουν οι Έβα Λόβια και Τζόνι Σινς, οι οποίοι θα προετοιμαστούν για το ταξίδι στο διάστημα για περίπου έξι μήνες. 

Οι διαχειριστές του Pornhub έχουν λανσάρει μια διαδικτυακή καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων στο Indiegogo και ζητούν από τους χρήστες να τους βοηθήσουν να συγκεντρώσουν τα 3,4 εκατομμύρια δολάρια που υπολογίζουν ότι απαιτούνται για να γυριστεί η ταινία. «Θέλουμε να είμαστε η πρώτη εταιρία που θα αποδείξει ότι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν σεξ σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας» αναφέρει το σποτάκι της ιστοσελίδας, το οποίο, όμως, δεν εξηγεί πώς θα μεταφερθούν στο διάστημα οι ηθοποιοί ούτε που θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα. 

Το όλο εγχείρημα μοιάζει αρκετά…δύσκολο, καθώς είναι μάλλον απίθανο κάποια διαστημική υπηρεσία να συμφωνήσει να μεταφέρει στο διάστημα τους δύο πορνοστάρ ή να τους επιτρέψουν να χρησιμοποιήσουν τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό σαν πλατό γυρισμάτων. 

Παρά τα διάφορα…εμπόδια, οι χρήστες άρχισαν ήδη να ανταποκρίνονται στο αίτημα του Pornhub και μέσα σε έξι ώρες είχαν συγκεντρωθεί 1.194 δολάρια από 25 ανθρώπους! 

Το αν θα καταφέρει η ιστοσελίδα να συγκεντρώσει το συνολικό ποσό που απαιτείται θα αποδειχτεί μέσα στις επόμενες 60 ημέρες, που θα είναι ενεργή η καμπάνια. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top