Θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, συζήτησε η Πρόεδρος της Βουλής με τους Κύπριους Ευρωβουλευτές

Θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, συζήτησε η Πρόεδρος της Βουλής με τους Κύπριους Ευρωβουλευτές

Θέματα ειδικού και ευρύτερου ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, συζήτησε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου με τους Κύπριους Ευρωβουλευτές, σε γεύμα εργασίας που παρέθεσε την Τρίτη, στο πλαίσιο της εξαγγελθείσας πρωτοβουλίας της για ενίσχυση της θεσμικής συνεργασίας μεταξύ της Βουλής των Αντιπροσώπων και των Κυπρίων Ευρωβουλευτών.

 

Όπως ανακοινώθηκε από τη Βουλή, κατά το γεύμα έγινε ανταλλαγή απόψεων σε σχέση με τους τρόπους επίλυσης των πρακτικών προβλημάτων που αναφύονται κατά την εξέταση θεμάτων ευρωπαϊκής φύσεως στο εθνικό κοινοβουλευτικό επίπεδο και στο επίπεδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Στο ίδιο πλαίσιο εκφράστηκε η ομόθυμη βούληση όλων για τη θεσμοθέτηση τακτικής επικοινωνίας, ώστε να υπάρχει έγκαιρη ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος που απασχολούν την επικαιρότητα και να καταστεί αποτελεσματικότερο το υφιστάμενο πλαίσιο εξέτασης τέτοιων θεμάτων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE